Provlyssna
Den danske grevinde - Wallace Stegner

Den danske grevinde

Den danske grevinde

3,12 41 5 Författare: Wallace Stegner Uppläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Tyve år efter deres fælles, mærkelige oplevelser i Danmark læser Joe Allston sin dagbog fra dengang op for sin kone, Ruth. Hvad var det egentlig, der skete?

På deres tur til København dengang lejede Joe og Ruth sig ind hos den ulykkelige grevinde Astrid Wredel-Kramp, som de bliver gode venner med. Hun er fortællingens smukke, men tragiske og gådefulde kvinde, der er forbandet af en gammel familiehemmelighed. Hendes mand var landsforræder under krigen, men det er kun en del af forklaringen på, at hun er udstødt af det gode selskab. Mysterierne hober sig op. En dag tager grevinden dem med på en køretur, hvor de undervejs stopper for at møde en af hendes slægtninge, Karen Blixen. Under besøget antyder Blixen, at der er noget usædvanligt på færde i grevindens familie. Senere arrangerer grevinden, at Allston-parret kan besøge familiens gods, hvor de inviteres til en frokost. Stemningen er trykket og atmosfæren ond. Langsomt går det op for det amerikanske ægtepar, hvad de er blevet vidner til i deres ellers uskyldige møde med den gamle verden og dens dekadence.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Claus Bech

Mer info om ljudboken:

Förlag: Forlaget Bianco Luno
Utgiven: 2018-04-03
Längd: 8T 49min
ISBN: 9788772003658

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Bianco Luno
Utgiven: 2018-08-17
ISBN: 9788772008424
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis