Provlyssna
Victors valg - Stig Matthiesen, Lone Kristensen

Victors valg

Victors valg

3,99 92 5 Författare: Stig Matthiesen, Lone Kristensen Uppläsare: Nan Thorup Rostock
Ljudbok.
E-bok.
LONE KRISTENSENS VERDEN GIK I SORT FÅ DAGE FØR HENDES 50-ÅRS FØDSELSDAG. I en mail forfattet på vej mod Syrien skrev hendes 20-årige søn Victor, at han aldrig mere ville vende hjem. Han ønskede det bedste for sin mor, far og søster i Aarhus. Nu ville han leve og dø for Allah.

Da Lone Kristensen ni måneder senere modtog en sms fra et irakisk nummer, vidste hun, at hendes søn havde nået begge mål. I en barsk og bevægende beretning ser Lone Kristensen tilbage på sit liv, før og efter at hendes søn konverterede til islam og fór vild i tilværelsen efter et ophold på en koranskole i Kairo i sommeren 2012. Hun fortæller om de forbandede folkeskoleår, der gik forud. Om mobning, skoleskift og det desperate liv som mor til en teenager med en psykiatrisk diagnose. Og hun fortæller med hudløs ærlighed om at miste kontakten til sin søn og retningen i sit eget liv.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People's
Utgiven: 2016-10-20
Längd: 4T 1min
ISBN: 9788771804041

Mer info om e-boken:

Förlag: People's
Utgiven: 2016-03-18
ISBN: 9788771597066
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis