Provlyssna
Maigret og de stædige vidner - Georges Simenon

Maigret og de stædige vidner

Maigret og de stædige vidner

4.0 10 5 Författare: Georges Simenon Inläsare: Bent Børgesen
Finns som ljudbok.
En mand ved navn Lachaume er blevet ramt i brystet af skud, og kriminalkommissær Jules Maigret bliver med det samme sendt af sted for at undersøge sagen. Det viser sig hurtigt, at sagen ikke er helt almindelig – for Lachaume er ikke hvem som helst. Han er den ældste i en familie, der ejer virksomheden Lachaume, der har skabt både navn og formue ved blandt andet at producere vafler.

Det efterlader Maigret med en kompliceret sag, for hvem har et horn i siden på Lachaume-familiens ældste, og ønsker ham død?

Fransk kriminalserie om den piberygende kriminalkommissær Jules Maigret, der har viet sit liv til at opklare forbrydelser. Serien består af 75 romaner og 28 noveller oprindeligt udgivet mellem 1930 og 1972.

Georges Simenon (1903-1989), belgisk forfatter. Kendt for sin enestående produktivitet, der medførte næsten 200 romaner og mere end 150 noveller.

Serien om den franske kriminalkommissær Jules Maigret står imidlertid i dag som hans betydeligste værk – kendt og elsket verden over for bøgernes særlige atmosfære blandet med kommissær Maigrets unikke greb om opklaringsarbejdet.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Karen Nyrop Christensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-03-06
Längd: 4T 33M
ISBN: 9788711975398
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt