Provlyssna
I bjørnens kløer - Peter Mogensen

I bjørnens kløer

I bjørnens kløer

3,91 176 5 Författare: Peter Mogensen Inläsare: Thomas Leth-Rasmussen
Ljudbok.
E-bok.
I BJØRNENS KLØER er Peter Mogensens første politiske spændingsroman.
Danmark får til opgave at lede FN i en periode hvor verden inden for få uger skal tage stilling til om Tjetjenien skal have sin selvstændighed fra Rusland. For den russiske præsident Sorokins muligheder for at forsætte som præsident vil dette være en fatal beslutning, og for USA vil den være et tegn på, at USA er tilbage som leder af verdensscenen.
Den tidligere jægersoldat Henrik Laursen, nu nummer to i det største oppositionsparti Venstre, med udsigt til at blive Danmarks næste udenrigsminister, udsættes pludselig for en massiv afpresning da hans to sønner og ekskone kidnappes.
I skyggen af de to stormagters internationale politiske armlægning kastes Danmark ud i en for offentligheden hemmelig regeringskrise, som inden for få døgn eskalerer til et stadie af total panik, hvor kampen for at redde Laursens familie blandes sammen med kampen om regeringsmagten efter det kommende folketingsvalg.
Peter Mogensen har skrevet en politisk spændingsroman, der trækker på hans helt tætte kendskab til den politiske verden og al dens indbyggede kynisme.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2018-04-25
Längd: 10T 31min
ISBN: 9788740623406

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2018-04-25
ISBN: 9788740623215
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis