Provlyssna
At koge bjørn - Mikael Niemi

At koge bjørn

At koge bjørn

4,21 296 5 Författare: Mikael Niemi Inläsare: Paul Becker
Ljudbok.
E-bok.
Det er sommeren 1852 i Kengis i det allernordligste Sverige. Provsten og vækkelsesprædikanten Lars Levi Læstadius samler bogstaveligt talt en ung samedreng op fra grøftekanten. Jussi, som drengen hedder, er flygtet fra mishandling og sult hjemme. Provsten tager ham til sig, og Jussi bliver hans elev og tro følgesvend på lange botaniske vandringer på Pajala-egnen.
Da en vogterpige forsvinder og findes død og en anden svært skadet, påtager provsten sig med hjælp fra Jussi opgaven som detektiv. Lokalbefolkningen er helt overbevist om, at det er en stor slagbjørn, der hærger, men provsten frygter, at en langt værre morder er på færde.

AT KOGE BJØRN er en gribende roman om, hvordan store begivenheder rammer en lille verden, det er en krimihistorie fra det nordligste Sverige, placeret i en fortid, der lugter af sprut, sved og sult, og det er en bog, der går lige til hjertet.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Anders Johansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-04-26
Längd: 11T 7min
ISBN: 9788771469691

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-04-26
ISBN: 9788770070225
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis