Provlyssna
Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina - Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina

Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina

4.39 668 5 Författare: Tiina Nopola, Sinikka Nopola Inläsare: Vuokko Hovatta
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Runoilusta vastalääke siskosten kinastelulle?

Heinähattu ja Vilttitossu seikkailevat aivan uudessa, vauhdikkaassa lastenromaanissa! Nopoloiden verraton huumori kukkii, mukana kreisejä riimirunoja.

Hei kaikki lapset! Täten julistetaan runonkirjoituskilpailu, jonka aiheena on luonto. Voittajarunon lukee palkitsemisjuhlassa lausuja Mielikki Arhippainen.
Hanna-äiti näkee ilmoituksen ja houkuttelee tyttärensä osallistumaan. Hän ajattelee, että Heinähattu ja Vilttitossu voisivat tehdä runoja yhdessä: "Kun pieni tyttö runoilee, hän unohtaa riitelyn". Niinhän sitä luulisi...
Hanna ja Matti aavistavat jo ennalta, että tunnollinen Heinähattu on ykkönen hienolla sieniaiheisella runollaan. Vilttitossua Heinähatun ylivoimaisuus ärsyttää. Kun Mielikki Arhippainen esittää kyläjuhlassa Heinähatun voittajarunon, yleisö hämmästyy pahanpäiväisesti. Runo on järjetön kummallisine sanoineen, aivan kuin joku olisi käpälöinyt sitä. Ja miksi Vilttitossu ainoana kehuu Heinähatun aikaansaannosta?

Heinähattu ja Vilttitossu -sarjaa on rakastettu jo vuodesta 1989 lähtien. Sinikka ja Tiina Nopolan menestyksellinen yhteistyö kirjailijoina alkoi juuri ensimmäisestä Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasta. Heidät tunnetaan erityisesti humoristisista lastenromaaneistaan, mm. supersuosituista Risto Räppääjistä.
Palkitun ja taitavan Salla Savolaisen lastenkirjakuvituksia rakastetaan ympäri maailman.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Heinähattu ja Vilttitossu: 15 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2015-07-27
Längd: 1T 13M
ISBN: 9789513185978

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2020-02-17
ISBN: 9789520420604
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis