Provlyssna
Punahilkka - Charles Perrault

Punahilkka

Punahilkka

4.36 56 5 Författare: Charles Perrault Inläsare: Inkeri Wallenius
Finns som ljudbok.
Tätä pientä tyttöä rakasti kaikki jotka hänet tunsivat. Isoäiti palvoi tyttöä niin paljon että oli onnellinen antaessaan hänelle lahjoja. Kerran hän ompeli kauniin punaisen samettihilkan. Pieni tyttö piti siitä niin että ei koskaan mennyt ulos ilman sitä. Jonkin ajan kuluttua häntä alettiin kutsua Punahilkaksi. Punahilkka asui äitinsä ja isänsä kanssa pienessä mökissä, kylässä joka oli suuren metsän laidalla. Metsässä oli kuitenkin omat vaaransa. LASTEN ÄÄNIKIRJAT on sarja maailman tunnetuimpia perinteisiä satuja. Saduissa on käytetty alansa ammattilaisia lukijoina. Heidän sanavarastonsa ja tulkintansa antavat lapsille elämyksen vailla vertaa. Toivottavasti nautit seikkailusta ja voimme ilahduttaa sinua sarjallamme taas uudelleen.
Språk: Finska Kategori: Barn Originaltitel: Le Petit Chaperon rouge (Les contes de ma mère l'Oye) Översättare: Tarja Puumalainen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Poptori Oy
Utgiven: 2017-01-01
Längd: 11M
ISBN: 9789525921793
Kommentarer

Finns det ett stopp? Nej.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Börja med 14 dagar fritt