Provlyssna
Jeg lever med en udløbsdato - Tine Bendixen, Charlotte Bøving

Jeg lever med en udløbsdato

Jeg lever med en udløbsdato

4,24 580 5 Författare: Tine Bendixen, Charlotte Bøving Inläsare: Charlotte Bøving
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Læge og livsstilseksperten Charlotte Bøving, kendt fra DR-programmerne ’Lægen flytter ind' og 'Organer for livet', har uhelbredelig kræft. En diagnose, der sætter tingene i perspektiv og gør det vigtigt at få sagt, hvad der skal siges, mens tid er.

I Jeg lever med en udløbsdato får man råt for usødet beretningen om Charlottes op- og nedture i livet: om at vokse op med vold i hjemmet, have en psykopatisk far, være mobbeoffer, finde sin identitet som kvinde og på toppen af karrieren skulle se en kræftdiagnose i øjnene – og acceptere den.

De barske oplevelser er dem, hun trækker på og sætter i spil i mødet med sine patienter og medmennesker – og sin egen sårbarhed. Det er dem, der gør hende til den kontante, direkte og omsorgsfulde læge, vi kender. Det er også dem, der gør, at hun som dødeligt syg ikke taber fodfæste.

Mange vælter, når de får en diagnose eller har modgang i livet. Charlotte vil gerne inspirere til det modsatte. Hun opfordrer os til at leve, mens vi kan!
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-05-23
Längd: 5T 49min
ISBN: 9788772006116

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-05-23
ISBN: 9788772006482
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis