Provlyssna
Overlevelse i en overmedicineret verden - Peter Gøtzsche, Peter C. Gøtzsche

Overlevelse i en overmedicineret verden

Overlevelse i en overmedicineret verden

3,75 24 5 Författare: Peter Gøtzsche, Peter C. Gøtzsche Inläsare: Peter C. Gøtzsche
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel accepterer vi uden videre, at vore læger udsætter os for forskellige diagnostiske undersøgelser og behandlinger, der kan gavne dem økonomisk. Sundhedsvæsenet er fuldt af økonomiske interessekonflikter, og selv når din læge ikke drager umiddelbar fordel af det, er der mange andre grunde til, at du bør være vågen. Læger bruger i god tro mange behandlinger, der ikke virker, og da der ikke er nogen behandling, der ikke har skadevirkninger, skader læger mange mennesker.

Du skal derfor selv finde evidensen for at beskytte dig mod skader. Disse skader skyldes sædvanligvis lægemidler, men kan også skyldes en infektion, kirurgi, kinesiske urter, elektrochok, en diagnostisk test eller indlæggelse på et hospital, hvilket er et farligt sted, fordi der sker mange fejl der.

Meningen med bogen er at være en hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde den mest pålidelige evidens for diagnostiske metoder og behandlinger i sundhedsvæsenet. Den er skrevet for alle, også læger og andet sundhedspersonale, der ganske som patienter kan føle sig fortabt, hvis de går på internettet og forsøger at finde svar på de mest relevante spørgsmål, de har.
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-05-28
Längd: 13T 19min
ISBN: 9788772006055

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-04-17
ISBN: 9788772006031
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis