Provlyssna
Raksa - Tuomas Vimma

Raksa

Raksa

4,16 221 5 Författare: Tuomas Vimma Inläsare: Jukka Peltola
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Astu naulaan!

Raksan päähenkilö on rakennusalan mädännäisyyteen kyllästynyt työtön opistoinsinööri, joka ajautuu töihin Hyperborea-nimiseen remonttifirmaan. Hyperboreassa hänen esimiehekseen tulee nainen, omistajan tytär Danika Stenhammar. Nopeasti käy ilmi, ettei Danika ole ansainnut asemaansa pelkällä sukunimellään. Hän ottaa sankarimme luottomiehekseen ja edessä on urakka jota tämä ei ole edes osannut kuvitella.

Raksa on Tuomas Vimman työläisromaani, rakennusbisneksen perusteellinen kuntokartoitus kosteusvaurioarviolla. Se on yhtäältä veijaritarina, toisaalta slapstick-komedia avoimine maalipurkkeineen. Raksa kulkee kuin toimintajännäri täynnä vakuuttavankokoisia työkaluja, mutta pohjimmiltaan se on hupsu romanttinen komedia. Se on myös yhteiskunnallinen kertomus suuren rakennemuutoksen ajasta, jona suomalaisesta työmiehestä on tullut luksustuote.
Språk: Finska Kategori: Romaner Serie: Raksa: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside/Gummerus
Utgiven: 2011-03-31
Längd: 9T 11min
ISBN: 9789512088966

Mer info om e-boken:

Förlag: Gummerus
Utgiven: 2011-01-02
ISBN: 9789512086870
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis