Provlyssna
Lars Holger - Niels Anesen

Lars Holger

Lars Holger

3.33 6 5 Författare: Niels Anesen Inläsare: Fjord Trier Hansen
Finns som ljudbok.
LARS HOLGER er bygget over Niels Anesens erindringer fra de første barneår.

Den skildrer nogle familiers liv og arbejde i Hammer bakker, en fattig og afsides egn; viser styrken i sammenhold og hjælpsomhed, følger børnenes stille vækst i den store natur når de er overladt til sig selv, mens far og mor er på arbejde langt fra hjemmet.

Det barske bakkeland med den vilde natur og det vide udsyn har præget disse mennesker, deres tanke, deres fantasi og deres livssyn. Naturens skønhed farver deres sind. Den enkle livsførelse fra hånden til munden gør dem hårdføre og taknemmelige og giver dem en stille og dyb tro på livet.

Det er ikke kunstfærdige eller store handlingers forløb, som bærer disse menneskers liv, men den enfoldige visdom og den livstro, der føler sig stærk i alle livets forhold og gør hverdagens små ting til storhed, former det nøgne brød til rigdom og skaber sindets skønhed, uden klage og uden frygt.

Serie:

Lars Holger (1)
Lars Holger, ungdomsår (2)
Lars Holger bliver mand (3)

”Lars Holger”er indlæst som lydbog Fjord Trier Hansen
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-05-20
Längd: 7T 54M
ISBN: 9788771890914
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt