Den røde adressebog - Sofia Lundberg

Den røde adressebog

Den røde adressebog

4.11 215 5 Författare: Sofia Lundberg
Finns som e-bok.
En gribende og hjertevarm fortælling, som spænder over et helt liv og tager læseren med på en rejse til svundne tiders Paris, New York og Stockholm, fra 1930’erne over anden verdenskrig til i dag.

Doris er 98 år og bor alene i en lejlighed i Stockholms Södermalm-kvarter. Hendes eneste kontakt til omverdenen, ud over daglige besøg fra de velmenende, men fortravlede hjemmehjælpere, er niecen Jenny, der bor i USA.

Doris har haft sin adressebog siden 1928. I den lille bog bærer hun mindet om alle de mennesker, hun har mødt gennem livet. De fleste af navnene i bogen er efterhånden streget over, døde, men en dag begynder Doris at skrive sine erindringer ned til Jenny, og en fascinerende fortælling om et langt og farverigt liv tager form, mens minderne vækkes til live – en fortælling om familie og venskaber, eventyr, glæder og sorger, og om den store kærlighed, hun aldrig har glemt.

”Læs den, nyd den og forbered dig på at fælde en tåre eller to.” – Blekinge Läns Tidning

”En suveræn bog … en fortælling om at være menneske og om de omstændigheder i livet, der former og hjemsøger os.” – Kulturbloggen
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Nanna Kalkar

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-06-12
ISBN: 9788772007250
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis