Søde Sally Sukkertop og andre ækle æventyr 8 - Rune T. Kidde

Søde Sally Sukkertop og andre ækle æventyr 8

Søde Sally Sukkertop og andre ækle æventyr 8

5.0 1 5 Författare: Rune T. Kidde
Finns som e-bok.
I SØDE SALLY SUKKERTOP OG ANDRE ÆKLE ÆVENTYR VIII hører vi de ækle æventyr om fatter, der hele livet forsøger at bytte sin kone væk, om kællingen, der hed Kurt, og gerne ville have et barn, om Prinsessen på tærten og meget mere, men vi hører også om eneboeren, der lærte, hvad det vil sige at blive udødelig:
Man kan kun leve evigt, når man oplever alting, som om det er første gang, man har set det. På den måde bliver verden et mirakel, og tiden bliver uendeligt lang. Men indimellem synker vi hen i gamle vaner og tankemønstre. Så er det, han læser et ækelt æventyr og får vendt alting på hovedet. Så lever han evigt igen, for æventyret er så dumt og grumt og skævt og overraskende, at verden bliver magisk igen. Splim, splam, splat, sådan er det fat. Det vigtigste kan findes i en værre samling pjat.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Søde Sally Sukkertop : 8 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2015-04-13
ISBN: 9788771463866
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt