Provlyssna
Lille Guds barn - Grete Ebbe Jensen

Lille Guds barn

Lille Guds barn

4.12 8 5 Författare: Grete Ebbe Jensen Inläsare: Vibeke Søllested
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Lille Guds barn tager sin begyndelse i en lille provinsby kort efter Anden Verdenskrigs afslutning. Den handler om Emma, der forsøger at navigere gennem en forvirret opvækst med mange forandringer og udfordringer. At Emmas far er ude af billedet, allerede før hun bliver født, og at hendes mor selv har svært ved at få tilværelsen til at hænge sammen, gør ikke opgaven lettere.

Set fra Emmas synspunkt giver tilværelsen kun mening og sammenhæng, når hun stoler på sig selv og sine egne fornemmelser, og hun udvikler en nærmest synsk følsomhed, der står i skarp kontrast til mange af de ord, der kommer ud af voksne menneskers munde.

Og da hun midt i det hele bliver omplantet fra trygge barndomsrammer i en lille by til København, får hun god brug for denne hendes helt specielle orienteringsevne. Vi følger Emma fra fødslen og frem til hendes første gryende opfattelse af sig selv som et voksent væsen, der træffer egne valg.

”Lille Guds barn”er indlæst som lydbog af Vibeke Søllested i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-06-16
Längd: 5T 20M
ISBN: 9788771890846

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2015-11-22
ISBN: 9788793395909
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis