Provlyssna
Snehvide skal dø - Nele Neuhaus

Snehvide skal dø

Snehvide skal dø

4,05 601 5 Författare: Nele Neuhaus Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
På en regnfuld novemberaften bliver politibetjenten Pia Kirchhoff og hendes kollega Oliver von Bodenstein kaldt ud til et mistænkeligt trafikuheld. En kvinde er faldet ned fra en gangbro, blevet påkørt af en bil og er kommet slemt til skade.

Kvindens navn er Rita Cramer. Og Pias og Olivers søgen efter hvem hun var, leder dem til den lille landsby Altenhain, hvor Rita Cramer boede. Det viser sig, at byen gemmer på flere mysterier, der er knyttet til hende. Elleve år tidligere forsvandt to syttenårige piger sporløst, og den mand, der dengang blev dømt for forbrydelsen, er Rita Cramers søn, Tobias. Han er netop blevet løsladt.

Pia og Oliver mødes af en mur af tavshed i lillebyen. Og da endnu en ung pige forsvinder, begynder det at ligne en gentagelse af fortidens synder. Hvem der står bag, har byens beboere en klar mening om, og de er ikke bange for at tage sagen i egen hånd.

SNEHVIDE SKAL DØ er en kringlet krimigåde og karakterbåren page-turner om hævn, sladder og det, der skjuler sig bag facaden.

Bogen er den første bog på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Bodenstein & Kirchhoff: 1 Översättare: Jacob Jonia

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-12-05
Längd: 15T 55min
ISBN: 9788771804478

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-06-15
ISBN: 9788771374964
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis