Provlyssna
Artemis Fowl 1 - Eoin Colfer

Artemis Fowl 1

Artemis Fowl 1

4,34 226 5 Författare: Eoin Colfer Uppläsare: Lars Lippert
Ljudbok.
E-bok.
De fleste kender Artemis Fowl, men ved de egentlig, hvordan det unge geni begyndte sin kriminelle løbebane?

I denne første historie om Artemis hører vi om, hvordan han opdagede feernes underjordiske verden og besluttede sig for at udnytte sin viden til at samle masser af rigdomme. Uden at tøve lagde han sig ud med en hær af bevæbnede og farlige feer, pruttende dværge og ekstremt avanceret teknologi. Vi møder også Butler, Artemis‘ kampsportstrænede livvagt, der viser sig at være en god hjælp under kidnapningen af kaptajn Holly Short fra Nedre Imperiums Sikkerhedspoliti og de efterfølgende kampe.

Eoin Colfer er født i 1965 i Irland. Han er uddannet fra Dublin Universitet, men har rejst og arbejdet over det meste af verden, heriblandt Tunesien, Saudi Arabien og Italien. Indtil Colfer udgav Artemis Fowl-serien, arbejdede han som lærer; men lærergerningen blev tilsidesat, da det blev muligt for ham at skrive på fuld tid.

Serien omhandler og følger den unge Artemis Fowl: en superintelligent knægt, nedstammende fra en familie af forbrydere og svindlere. Det er dog på samme tid en splittet familie. Artemis' far er forsvundet og hans mor har netop fået et psykisk sammenbrud. Alt sammen efterladende det helt frit for Artemis at udleve sine forbryderiske evner.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Artemis Fowl : 1 Översättare: Tom Havemann

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2012-10-22
Längd: 7T 4min
ISBN: 9788711384794

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-06
ISBN: 9788711578636
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis