HIMLENS DATTER - BESAT - Maria Kallipolitis

HIMLENS DATTER - BESAT

HIMLENS DATTER - BESAT

0.0 0 5 Författare: Maria Kallipolitis
Finns som e-bok.
Den 16-årige Maja bliver indlagt på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling.
Dæmoner er efter hende, og hun er besat af en engel. Da overnaturlige begivenheder forekommer på afdelingen, beslutter Maja sig for at komme til bunds i det hele.
For er hun, eller er hun ikke, sindssyg?

Uddrag af bogen
Jeg havde så meget lyst til at råbe ud i luften, at de alle var sindssyge. Hvem var det, der havde været så dum at lade en vampyr bo her?
De ville sikkert bare fortælle mig, at jeg var den sindssyge … at han var så normal som alle andre herinde, og at alt var så almindeligt, som det kunne være på sådan en dejlig dag på afdelingen (kuk kuk-klinikken) ... Not! Og jeg ville ikke tro dem, de løgnere! Han var ikke et menneske. Det kunne han ikke være, jeg kunne mærke det!
Okay, jeg lyder som en skør person … Det er ligegyldigt, om jeg lyder skør. Mit hoved blev invaderet! Det er ikke normalt!

Om forfatteren
Maria H. Kallipolitis er født 1998 i Odense og begyndte at skrive i 2012.
Som 15-årig fik Maria diagnosen bipolar affektiv sindslidelse, og det er oplevelser i forbindelse hermed, der har givet inspiration til hendes debutroman Himlens datter – Besat.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2017-05-22
ISBN: 9788771905595
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt