Provlyssna
Charles Street nr. 44 - Danielle Steel

Charles Street nr. 44

Charles Street nr. 44

4,05 79 5 Författare: Danielle Steel Uppläsare: Liselotte Krogager
Ljudbok.
E-bok.
Da 35-årige Francesca Thayers forhold til sin mand og forretningsspartner Todd går i stykker, står hun pludselig i en økonomisk vanskelig situation. Hun vil gerne beholde sit elskede hus i nr. 44 på Charles Street i New York, men vil heller ikke af med det galleri, som hun og Todd har haft i fem år. Francesca er selv fra en kunstnerisk familie og har hjertet det rette sted. Hendes ambition er at fortsætte med at hjælpe ’små’ kunstnere frem i lyset. Men Todd, som oprindelig er børsmægler, vil ikke længere være medejer af et galleri, der ikke giver nogen fortjeneste.

For at skaffe penge nok til at beholde både hus og galleri lejer Francesca nogle af husets mange værelser ud. Den smukke skolelærer Eileen er den første, der flytter ind. Så kommer den unge enlige far Chris, og til sidst støder kogebogsforfatteren Marya til. Sammen vender de med hver deres historie og baggrund op og ned på Francescas hidtil ordinære liv. De fylder huset i Charles Street nr. 44 med latter, hjertesorger, håb, og nye venskaber opstår.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Lene Schiøtt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2012-11-26
Längd: 9T 56min
ISBN: 9788711386712

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-04-01
ISBN: 9788711373408
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis