Det største ønske - Lucy Dillon

Det største ønske

Det største ønske

3,91 22 5 Författare: Lucy Dillon
Finns som e-bok.
En lille pige med en hjerteskærende hemmelighed. En kvinde, der skal tage en stor beslutning.

Nancy er fire, næsten fem. Hun plejede at snakke hele tiden. Lige indtil hendes far forlod familien, og med ham forsvandt alle hendes ord.
Eva er 44, næsten 45. Hun var ikke klar over, hvor meget hun havde ofret, da hun giftede sig med en meget ældre mand. Ikke før det, måske, var for sent.

Caitlins liv er noget rod. Hendes ægteskab med en mand, som alle tror er perfekt, er brudt sammen, og med det hendes selvtillid. At bryde ud synes som den eneste mulighed.
Nancy, hendes fireårige datter, plejede at tale hele tiden; i bilen, i børnehaven, med sin bror Joel.

Nu er hendes forældre skilt. Hendes far er flyttet. Og Nancy er holdt op med at tale. Nancys tante Eva, nylig enke, føler sig trist, forladt af alle bortset fra sine to mopper, og ser en fremtid uden sin mand og de drømme, hun opgav for hans skyld.

Men da Eva indvilger i at passe sin niece og nevø hver 14. dag, må Caitlin og Eva se de forskellige sandheder i øjnene – om deres ægteskaber, og hvad de begge i virkeligheden vil.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Bazar
Utgiven: 2018-07-22
ISBN: 9788771162561
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis