Provlyssna
Rejser: fire fortællinger - Herbjørg Wassmo

Rejser: fire fortællinger

Rejser: fire fortællinger

2,5 4 5 Författare: Herbjørg Wassmo Inläsare: Elise Munch-Petersen
Ljudbok.
"Jeg vidste ikke, at livet var her og nu. Troede, at det var noget, der ville komme bagefter. Når jeg havde øvet mig."

Herbjørg Wassmos bog "Rejser" handler om mennesker i livets grænseland, i situationer hvor de står ansigt til ansigt med ensomheden, galskaben eller døden. Ellers anonyme mennesker får liv, bliver synlige og tvinger os til eftertanke.

Herbjørg Wassmo er en af de mest læste forfattere herhjemme. Hun debuterede som digter i 1970‘erne og slog for alvor igennem med trilogien om tyskertøsen Tora, "Huset med den blinde glasveranda", "Det stumme rum" og "Hudløs himmel", der indbragte hende Nordisk Råds Litteraturpris. I 1990 udkom hendes mest berømte værk, "Dinas bog", om en usædvanlig kvindeskikkelse i 1800-tallets Nordnorge.

Herbjørg Wassmo (f. 1942) er født i Vesterålen i Norge og debuterede i 1976 med digtsamlingen "Vingeslag". Hun har bl.a. fået Kritikerprisen, Amalie Skram-prisen og Nordisk Råds Litteraturpris.
Språk: Danska Kategori: Noveller Översättare: Annelise Ebbe

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2012-05-08
Längd: 4T 35min
ISBN: 9788711397299
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis