Provlyssna
Kongen - Skyggernes bog (1) - Jim Lyngvild

Kongen - Skyggernes bog (1)

Kongen - Skyggernes bog (1)

4.54 13 5 Författare: Jim Lyngvild Inläsare: Louise Davidsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Da Jerod bliver 15 år, forærer hans bedstemoder ham en gave: Skyggernes bog. En bog, der indeholder hele hans slægts historie. Jerod må nu sande, at han ikke er en almindelig dreng - men den sidste overlevende arving til tronen i landet Anglesey, der i årevis har været uden konge. Landet styres med hård hånd af den onde elverfyrste Daray, som vil gøre alt for at hindre kongeslægten i atter at overtage magten. For at genvinde tronen må Jerod drage ud på en farefuld færd og slås mod blodtørstige ulve, hekse og ligædere i kampen om først at få samlet Kong Urials krone, der skænker sin ejer evigt liv og sikrer magten til kongeriget.

Skyggernes bog er det første af de to bind om drengen Jerod. Læs også Urials krone.

Jim Lyngvild fortæller: "Jeg har altid været besat af det magiske. Allerede fra barnsben har jeg levet mig ind i en verden med alfer og feer, godt hjulpet på vej af min mors antikvitetsforretning samt hendes højtlæsning af Ringenes herre. Man kan stadig sige, at jeg lever i to verdener: den reelle, hvor jeg skal opfører mig ordentligt og har styr på regninger, skattevæsen osv. Og min magiske, hvor jeg kan drømme mig væk til magiske riger."
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2012-05-10
Längd: 7T 52M
ISBN: 9788711397558

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2011-10-04
ISBN: 9788711408315
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis