Provlyssna
En mand der hedder Ove - Fredrik Backman

En mand der hedder Ove

En mand der hedder Ove

4,67 683 5 Författare: Fredrik Backman Inläsare: Thomas Gulstad
Ljudbok.
E-bok.
Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham “bitter” og “en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet.

Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. Og den novemberdag, hvor temperamentsfulde persiske Parvaneh og hendes lange, milde mand baglæns parallelparkerer oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om selvmordsforsøg og gammel kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger. Og som kommer til at forandre en mand og en boligforening fra grunden.

Fredrik Backmans debutroman om den sure ældre mand i nabohuset er en charmerende, skæv og underholdende fortælling, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og tilværelse ud imellem morsomhederne.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Louise Ardenfeldt Ravnild, Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-09-05
Längd: 10T 26min
ISBN: 9788770360180

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-09-26
ISBN: 9788771377217
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis