Provlyssna
Britta og Silver får en chance - Lisbeth Pahnke

Britta og Silver får en chance

Britta og Silver får en chance

4,59 29 5 Författare: Lisbeth Pahnke Inläsare: Birgitte Ohsten
Ljudbok.
E-bok.
Det er blevet sommer, og Britta har fået ferie. Det er dejligt, for så kan hun bruge en masse tid sammen med Silver på rideskolen. Den vakse pony bliver dygtigere og dygtigere - og det samme gør Britta. Og det er godt, for de skal deltage i en holdkonkurrence sammen med de andre fra rideklubben. Men som det ofte er med ponyer, så tager tingene en uventet drejning...

Britta er en vaskeægte hestepige. Hun elsker at være i stalden, og mærke vinden tage i håret, når hesten sætter i galop. Serien er for børn og unge, der er tossede med heste og livet i stalden.

Lisbeth Pahnke (f. 1945) er en svensk børnebogsforfatter, fagskribent, oversætter og hesteentusiast. Hun er mest kendt for sin børnebogserie om Britta og Silver. En serie der strækker sig over hele 14 bøger, og som har optaget hesteinteresserede piger og drenge siden den første udgivelse i 1966.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Britta og Silver: 4 Översättare: Vivi Berendt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-09-07
Längd: 2T 18min
ISBN: 9788726088663

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-06-22
ISBN: 9788711519431
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis