Det ender galt, Berta! - Kirsten Mejlhede Krog

Det ender galt, Berta!

Det ender galt, Berta!

0.0 0 5 Författare: Kirsten Mejlhede Krog
Finns som e-bok.
Berta går lidt væk, så hun ikke kan ses fra vinduet. Man ved jo aldrig, om Bedste kan finde på at kalde på hende. Bedste har den sære idé, at man ikke uden videre må give sig til at snakke med nogen fra præstegården.

Berta synes, det er noget værre pjat. Og lige idet, de er ved at gå forbi, tager hun tilløb og får taget et stort, flot spring over grøften. Og hun har sørget for, at hun lander på den rigtige side af grøftekanten ud mod vejen.

De standser. Og præstens Gertrud ser helt imponeret ud.

"Sikken du kan springe," siger deres pige så. Men præstens datter siger ikke noget. De kender jo heller ikke hinanden."

Berta er modig og altid klar på sjov og ballade. Hun ved godt, at hendes familie er fattig, men alligevel bliver hun sur, da en af de fine piger siger noget grimt om dem. Heldigvis har Berta en skarp tunge, og hun er altid klar til at forsvare sin familie. "Det ender galt, Berta!" er anden bog i trilogien om Berta, der kommer fra en fattig, børnerig familie i midten af 1900-tallet. Bøgerne er meget velegnede til oplæsning.

Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-19
ISBN: 9788711936863
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt