Provlyssna
Arven 3 - Brisingr - Christopher Paolini

Arven 3 - Brisingr

Arven 3 - Brisingr

4,63 318 5 Författare: Christopher Paolini Inläsare: Lars Thiesgaard
Ljudbok.
E-bok.
Eder aflægges …
Alliancer sættes på en prøve …
Styrker tørner sammen …

Det er kun ganske få måneder siden, at Eragon for første gang sagde ordet "brisingr", der betyder ild på det gamle sprog. I mellemtiden har han ikke blot lært at fremsige besværgelser, men er også blevet udsat for uhyrlige prøvelser. I det kolossale slag på Den Brændende Slette slap Eragon og hans drage, Saphira, med nød og næppe med livet i behold, men der er ingen tid til hvile. Eragon må sande, at han er bundet af det utal af løfter, han har afgivet, men ikke nødvendigvis kan indfri.

Først og fremmest har han svoret at hjælpe sin fætter med at befri hans elskede Katrina fra hendes fangenskab i Helgrind, men Roran er ikke den eneste, der har krav på hans troskab. Varden har desperat brug for hans bistand, og det samme er tilfældet for elverfolket og dværgene. Da der bliver ufred blandt oprørerne, og faren er størst, bliver Eragon tvunget til at træffe et valg. Et valg, der vil føre ham gennem Riget og længere endnu. Et valg, der kan føre til uforudset lidelse.

Brisingr er tredje bog i Arven-serien
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Serie: Arven: 3 Översättare: Ole Steen Hansen, Per Vadmand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2009-10-15
Längd: 28T 24min
ISBN: 9788711425640

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2013-06-17
ISBN: 9788711375150
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis