Er det dig igen, Berta? - Kirsten Mejlhede Krog

Er det dig igen, Berta?

Er det dig igen, Berta?

0.0 0 5 Författare: Kirsten Mejlhede Krog
Finns som e-bok.
"Berta giver et gisp fra sig. Hun kan se Nina ude i søen.

"Hjælp!" råber Berta og vader derud. Lige her kan hun godt bunde. Men nu er det kun Ninas ben, der stikker op.

"Jeg må have fat i hende, inden hun synker til bunds," tænker Berta fortvivlet og bliver ved med at holde i Ninas ben.

"Hjælp mig i stedet for at stå der og vræle!" skriger hun til Marie. Og Marie griber Bertas hånd. Og sammen får de slæbt Nina op af søen."

7-årige Berta har det med at rode sig ud i ballade. Heldigvis er hun også modig, så da Nina er lige ved at drukne, er det Berta, der får reddet hende i land. "Er det dig igen, Berta?" er den første i trilogien om Berta, der kommer fra en fattig, børnerig familie i midten af 1900-tallet. Bøgerne er meget velegnede til oplæsning.

Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-17
ISBN: 9788711936917
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt