På Jagt i København - Jesper Ewald

På Jagt i København

Författare: Jesper Ewald
Format: Finns som e-bok

På Jagt i København

Författare: Jesper Ewald
Format: Finns som e-bok
Danska
"På Jagt i København" er den spændende historie om den 15-årige dreng John, der udmærker sig som oversidder i skolen, selvom alle er enige om, at han har ganske særlige evner. Til gengæld er de også enige om, at han beklageligvis nok aldrig vil få brugt disse evner.

Men pludselig kommer John på sporet af en sag, der vækker hans opmærksomhed, og han sætter sig med det samme for at løse mysteriet - og bruge sine evner.

Jesper Ewald (1893-1969) var en dansk forfatter og journalist. Han arbejdede som journalist på København, B.T., de Ferslewske Blade og Politiken, og skrev sommetider under sit pseudonym, Peberfuglen, som han også anvendte, når han skrev humoristiske radiostykker. Derudover virkede han som oversætter, forlagskonsulent og korrekturlæser. Hans forfatterskab omfatter romaner, fortællinger, rejsebøger, humoreske-samlinger og festskrifter.
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2018-05-29
ISBN: 9788711922095
Danska

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis