Os to?

0.0 0 5 Författare: Kirsten Mejlhede Krog
Finns som e-bok.
Bo og Eva er forelskede i hinanden, men da de til en fest bliver uvenner, er det hele ved at gå galt. Bos fætter Tom er nemlig også med, og han forsøger at udnytte situationen. Eva er naiv og sårbar, så hun opdager ikke Toms hensigter, før det næsten er for sent. Men Eva er jo stadig forelsket i Bo, selvom de har været oppe at skændes. Skal det ikke stadig være de to?

Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-24
ISBN: 9788711937013
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt