Peter Pirat - Rune Fleischer

Peter Pirat

Peter Pirat

3,5 4 5 Författare: Rune Fleischer
E-bok.
Peter går i skole ligesom alle andre børn på hans alder.

Men han har virkelig ikke lyst. Han kan ikke forstå, hvorfor han skal lære at stave og regne.

Det skal han da slet ikke bruge til noget. Han vil nemlig være pirat ligesom sin far og rejse rundt på et piratskib på de syv have.

Næ, hvis Peter selv skulle bestemme, så ville han meget hellere lære at fægte og skyde. Det er han nemlig sikker på, at han vil få brug for på sine mange eventyr.

Peter Pirat er både titlen på en letlæselig børnebogsserie for de yngste og samtidig navnet på en ganske finurlig, men eventyrlysten pirat. Serien fortæller om Peter Pirats mange spændende og sjove eventyr på de syv verdenshave.

Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen "Eventyret om den vidunderlige bronce" (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-17
ISBN: 9788726023169
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis