Sortskæg - Pirat på de syv have - Rune Fleischer

Sortskæg - Pirat på de syv have

Sortskæg - Pirat på de syv have

5 1 5 Författare: Rune Fleischer
E-bok.
Der vides ikke meget om den berygtede pirat Sortskæg.
Der vides dog noget. Han røvede ikke særlig meget i forhold til så mange andre pirater, og eftersigende skulle han ikke være særlig klog.
Alligevel formåede han at skræmme folk fra vid og sans, og det gjorde ham til en af de mest frygtede pirater på de syv have.

Pirat på de syv have er titlen på en serie bestående af fem bøger, der fortæller spændende og underholdende historier om berømte pirater. Seriens fem bøger omhandler Sortskæg, Rødskæg, Kaptajn Nau, Bart Roberts og Mary Read.

Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen "Eventyret om den vidunderlige bronce" (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-06-11
ISBN: 9788726023367
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis