Sukker-Stine og den kloge kat - Kirsten Mejlhede Krog

Sukker-Stine og den kloge kat

Sukker-Stine og den kloge kat

0.0 0 5 Författare: Kirsten Mejlhede Krog
Finns som e-bok.
Sukker-Stine bor i en lille hyggelig by. Hun er en klog kone, og hun kan lave små sukkerfigurer, der kan gøre de syge raske igen.

En dag får byen en ny købmand. Han kan ikke lide Sukker-Stine og hendes kat. Han vil have, at katten skal aflives, og at Sukker-Stine skal på en anstalt for hekse og skøre kvinder! Heldigvis kender Sukker-Sine og hendes kat også folk i byen, der gerne vil hjælpe dem.

Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-02
ISBN: 9788711937068
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt