Provlyssna
Som vejret i april - Hilmar Wulff

Som vejret i april

Som vejret i april

0.0 0 5 Författare: Hilmar Wulff Inläsare: Ole Varde Lassen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter at have været til søs i 15 måneder vender Henrik hjem og finder sin kone, Karen, højgravid. Han er rasende. Egentlig vil han bare have, at hun skal skride med horeungen, men hun har intet andet sted at tage hen, og hvad med de børn, de allerede har sammen? Det stopper ham imidlertid ikke i at svine hende til og true hende med tæsk og gøre livet surt for hende og resten af familien.

Karens uægte søn, Emil, vokser op i skyggen af sin mors utroskab, som han er det levende minde om. Det er en hård start på livet for den unge dreng, og han kan rent ud sagt ikke vente med at komme væk fra det indspiste landsbymiljø, hvor den mest populære sport er at gætte på, hvem hans rigtige far er. Han ser sit snit til at komme væk som messedreng på et skib, og nu venter den store verden bare på ham...

"... en smuk debut ... Hilmar Wulff er nu en dansk forfatter i første linie ..."

Julius Bomholt i "Socialdemokraten"

Romanserie i tre bind om drengen Emils barndom, hans oplevelser som messedreng og de mange både muntre og alvorlige episoder, han kommer ud for både til vands og til lands.

Serien består af bindene: "Som vejret i april", "Sådan noget sker faktisk" og "Arbejdets sang".

Hilmar Wulff (1908-1984) var en dansk forfatter, der tilbragte store dele af sit liv på rejser rundt omkring i verden. Disse rejser bragte ham blandt andet til Kina og Amerika, før han atter vendte hjem. Under den tyske besættelse i 1940‘erne deltog Hilmar Wulff aktivt i frihedskampen og måtte i 1943 flygte til Sverige. Det var først i denne periode, at Hilmar Wulffs forfatterskab reelt tog form, og blandt andet de mange rejser gav ham materiale til flere romaner, heriblandt "Sådan noget sker faktisk" (1943) og "Arbejdets sang" (1945). Hilmar Wulff modtog et væld af priser for sin litteratur, blandt andet Kollegernes ærespris, Nexøprisen og LO‘s kulturpris.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-09-05
Längd: 16T 59M
ISBN: 9788711965917

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-24
ISBN: 9788711854914
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt