Provlyssna
Vejen hjem - Damaris LAU

Vejen hjem

Vejen hjem

3.79 19 5 Författare: Damaris LAU Inläsare: Damaris LAU
Finns som ljudbok.
En bog fyldt med visdom og budskaber. En bog til dig, der søger svar og sandheden om dit liv.

Denne bog, skrevet og indlæst som lydbog af behandler Damaris Lau, er resultatet af mange års indsigt, som har ført adskillige mennesker hjem til dem selv. Bogen taler direkte til dit hjerte!

VEJEN HJEM – BOGEN DER TALER DIREKTE TIL DIG er skrevet i et kærligt og poetisk sprog, og den kan ikke undgå at mane til fordybelse og eftertanke. Bogen favner og forløser mange af livets store spørgsmål og problemer – med få ord og med stor medfølelse.

DAMARIS LAU (f. 1969) er bosat på Bornholm, men har igennem de sidste mange år hjulpet tusindvis af mennesker over hele verden med sine clairvoyante og healende evner. Alle typer af mennesker søger Damaris’ hjælp, og resultaterne, plus den store taknemmelighed taler for sig selv. Damaris hjælper mennesker med at sætte ord på deres følelser og helbreder deres sygdomme – via samtaler, rådgivning og behandling.’

Vejen hjem er indlæst som lydbog af Damaris Lau i 2016 hos AV Forlaget / Swann studio
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-07-29
Längd: 3T 40M
ISBN: 9788771891331
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis