Voksen? To noveller om at gå i skole - Kirsten Mejlhede Krog

Voksen? To noveller om at gå i skole

Voksen? To noveller om at gå i skole

0.0 0 5 Författare: Kirsten Mejlhede Krog
Finns som e-bok.
Da Astas mor bliver syg, bliver hun nødt til at blive hjemme fra skole. Fordi hun er pige, må hun overtage mors pligter, indtil mor bliver rask igen, selvom hun egentlig gerne ville gå i skole.

Martins forældre er stolte over ham. Han er den første i familien, der kommer på gymnasiet. Men Martin er ikke sikker på, at det er grund nok til, at han skal gå der. Det er ikke let for ham. Hører han egentlig til der?

Asta og Martin lever i hver deres tid. Asta skal lege husmor, og Martin skal gå i skole. Ingen af dem er glade for deres tilværelse, for uanset hvad, er der ikke rart, når man ikke selv kan bestemme over sit eget liv.

Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-02
ISBN: 9788711937129
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt