MARCUS OG DEN FARLIGE RIDDERFÆRD - Kurt Dannesøen

MARCUS OG DEN FARLIGE RIDDERFÆRD

MARCUS OG DEN FARLIGE RIDDERFÆRD

0 0 5 Författare: Kurt Dannesøen
E-bok.
På en ferie i Sverige møder Markus ved ruinerne af en borg vindtrolden. Han genkender Marcus som én fra Taras klan og mener, at Marcus er Ridder af Den Blå Hund. Vindtrolden har nemlig set Marcus bære på familiens blå ballonhund.

Hjemme i Danmark bliver Marcus som Ridder af Den Blå Hund, hvirvlet ind i et opgør mellem Vindtrolden og herskeren i Den Sorte verden, fyrst Henrik Håndhugger, der vil bruge Vindtrolden, og hans evne til at puste iskold luft, som et effektivt våben mod de tyvagtige fattige bønder.

Pyteliten er fyrstens håndlanger. Han kommer til Danmark og snyder Marcus og hans gode ven Bjørn til en farefuld færd, flyvende på Marcus skateboard til den Sorte Verden. Markus og Bjørn kastes ud på en spændende færd.

Trods venlige bønder og hjælp fra den blinde Fryde med sin trofaste Snormus, ender Marcus og Bjørn alligevel i det mørke fangehul under Ulrikes borg, efter at de har kæmpet mod Henrik Håndhugger og hans brynjeklædte sværdbevæbnede soldater.
Men her slutter historien ikke. Ridderen Marcus og Bjørn som hans blå hund har en plan.

Om forfatteren:

Kurt Dannesøen er født 1948 og selvstændig forretningsmand i handel med skrot gennem 30 år. At skrive er en hobby, han har haft fornøjelse af i mange år. Det er selve skriveprocessen, der har den store bevågenhed. I sine unge dage fik han tilbudt, at skrive Anders And historier på freelance basis. Det blev også til lidt med at sætte "kød" på filmmanuskripter.

Gennem årerne er det blevet til mange debatindlæg og kronikker. At skrive taler og manuskripter til afvikling af større events i foreningsregi har fyldt meget.

Debutbogen "Marcus og den farlige ridderfærd" er summen af en fem år gammel ide, som er skrevet om flere gange.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2012-01-12
ISBN: 9788792801920
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis