Provlyssna
Når voksne leger - 13 erotiske fortællinger - Anne Rosengård

Når voksne leger - 13 erotiske fortællinger

Når voksne leger - 13 erotiske fortællinger

3.25 85 5 Författare: Anne Rosengård Inläsare: Iben Haaest
Finns som ljudbok.
13 erotiske noveller, der kredser om dominans i både den blide og den mere barske form. Den erotiske leg bliver foruden lyst og nydelse også til en kamp om retten til at bestemme både for egen vindings skyld, men også for at bibringe den anden part så stor lyst og nydelse som muligt.

I disse noveller tillader især kvinden sig at give helt lods for sin liderlighed uanset fordomme, konventioner, traditioner eller forventninger til hendes rolle. Men også manden må se sig selv i nye roller, hvor de skal ydes og nydes på ny.

I en af novellerne er manden voyeur og giver stemme til en gruppe, vi ikke ofte hører om i den erotiske verden, nemlig de handicappede, da den belurende mand med kikkerten i hånden sidder i kørestol.

Personerne er anonyme og optræder kun som navnløse skygger, hvor identiteten næsten er skåret væk til fordel for lystens udlevelse alene. Behovet for seksuel stimulering og hengivelse får dermed nærmest karakter af noget eksistentielt, som alle må forholde sig til og udleve.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-08-09
Längd: 1T 48M
ISBN: 9788711705421
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis