Frederiks "fede" ferie - Jørgen Munck Rasmussen

Frederiks "fede" ferie

Frederiks "fede" ferie

0 0 5 Författare: Jørgen Munck Rasmussen
E-bok.
"Far fik øje på os og råbte med skinger stemme, at vi skulle komme hen og hilse på deres nye ven.

Den nyankomne var klædt i motorcykeldragt, havde et smart tørklæde på, og så var hovedet altså fyldt med skæg.

Han rejste sig op.

"Jeg må vist hellere præsentere mig," sagde han. "Klaus Tybalt, svømmelærer i Vanløse." han bukkede så dybt, at han slog panden ned i en plade chokolade.

Mor hylede af grin.

Jeg så forbavset på hende. Hun var pjaskfuld."

Frederik og hans familie har haft mange diskussioner om, hvor sommerferien skal gå hen. Endelig bliver de enige om en campingtur til Italien, men ingen af dem har forudset, hvor mange besynderlige ting de kommer til at opleve sammen – for slet ikke at tale om de mærkelige mennesker, der krydser deres vej.

Jørgen Munck Rasmussen, født 1949, lærer og produktiv dansk forfatter til især historiske romaner. Hans store interesse er det antikke Rom og middelalderen, og han har da også flere studieophold i Italien bag sig, men det nordiske islæt i romanerne fornægter sig ikke. Han har skrevet drama, egnsspil, revykomedier og revysange – blandt andet til Holbergteatret. Jørgen Munck Rasmussen er dybt engageret i samfundsdebatten og har forfattet en række samfundskritiske indlæg i landets aviser, blandt andet "Børn er livets mening", "Den lille terrorist" og "Der var så dejligt ude på landet."
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-09-13
ISBN: 9788711817391
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis