Provlyssna
Pusle Helmuth Darville: Jeg er blevet klogere på mig selv - Lotte Dalgaard

Pusle Helmuth Darville: Jeg er blevet klogere på mig selv

Pusle Helmuth Darville: Jeg er blevet klogere på mig selv

3,65 26 5 Författare: Lotte Dalgaard Inläsare: Pusle Helmuth Darville
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Pusle Helmuth Darville er Danmarks største barnestjerne gennem tiderne. Hun har optrådt med Dirch Passer, lavet film med Aksel Strøbye og Ove Sprogøe, og hun skubbede Beatles af førstepladsen på hitlisten i 1967 med nummeret ”Tryllesangen”. Tusindvis af småpiger havde en Pusle-dukke dengang i 60erne og 70erne, men opmærksomheden og berømmelsen stoppede brat, da Pusle var ti år.

I denne bog fortæller hun bl.a. om sine brogede familieforhold, om bristede illusioner, en kongelig affære, angst og tidlig overgangsalder. Om at kæmpe for kærligheden og for at bryde de uheldige mønstre, hun voksede op med. Om filmrollen hun ikke fik, og om sin fars død, der satte mange uventede følelser i gang.

Som voksen kvinde har Pusle Helmuth Darville påtaget sig den krævende hovedrolle i sit eget liv, og hun spiller den med sårbarhed, refleksion og masser af humor.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Byens Forlag
Utgiven: 2018-08-15
Längd: 4T 18min
ISBN: 9788793628908

Mer info om e-boken:

Förlag: Byens Forlag
Utgiven: 2017-10-13
ISBN: 9788793628106
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis