Provlyssna
Din mor elskede Paris - Jon Monrad Møller

Din mor elskede Paris

Din mor elskede Paris

3.27 11 5 Författare: Jon Monrad Møller Inläsare: Mikkel Hansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
HENRIK HAR IKKE MANGE MINDER OM SIN FAR. Han døde, da Henrik var seks år gammel, og efterlod sig en kæmpearv og et ikke mindre testamente. Da Henrik får testamentet at læse, forstår han, at faren havde lavet en detaljeret plan for hans liv, og at moren har gjort alt for at gå imod den. „En syg mands værk," siger hun. Men for Henrik er det også en kærlighedserklæring.

At alt ikke var fryd og gammen i familien, har Henrik nok altid fornemmet, men omfanget af hemmelighederne og deres betydning for hans opvækst, begynder at dæmre for ham. Hvordan kan det være, at han ikke har drevet det til noget, men hver dag henslæber tiden på Olriks Café i selskab med en flok drukmåse og kultiverede stueplanter? Ugift , barnløs, arbejdsløs, forældreløs – og hovedrig. Hvad er det med ham?

Henrik tager livtag med sin historie. Ikke fordi han er i krise – det ligger slet ikke til ham – men fordi han pludselig får sådan en lyst til at fortælle om sig selv og sin familie til én helt bestemt. Og det sidste punktum i den historie er langtfra sat …

DIN MOR ELSKEDE PARIS er en varm og livsklog roman om kærlighed og forældre – og om at være den, man er.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-10-20
Längd: 9T 30M
ISBN: 9788771803426

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-05-03
ISBN: 9788771597110
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis