Provlyssna
Hold om mig - Jennifer L. Armentrout

Hold om mig

Hold om mig

4,34 505 5 Författare: Jennifer L. Armentrout Uppläsare: Stine Brandt Lilliecrona
Ljudbok.
E-bok.
Tredje og afsluttende bog i den hotte og romantiske new adult-serie WAIT FOR YOU.

Calla på 21 år er aldrig blevet kysset, hun har aldrig set havet, og hun har aldrig været i en forlystelsespark.

Men som barn så hun ting, et barn aldrig skal se. Hun har stadig psykiske og fysiske ar efter et liv med sin ustabile mor, Mona, – og hemmeligheder, hun holder fra alle, også sine nære venner på college.

Da hun opdager, at Mona har stjålet hendes collegepenge og oparbejdet en kæmpe gæld i hendes navn, er Calla nødt til at tage tilbage til den lille by, hun troede hun havde forladt for altid, for endnu engang at tage sig af sin mors problemer. Men da hun ankommer til morens bar, er hun forsvundet, og ingen ved, hvor hun er.

I stedet finder Calla den sexede og intense Jackson James, som giver hende et job og hjælper med at lede efter Mona. Han gør det klart, at han er stærkt tiltrukket af hende, men at han måske også ønsker lidt mere ... Men før Calla kan åbne op og lade ham komme ind på livet af sig, må hun komme overens med sin smertefulde fortid.

Jennifer L. Armentrout er amerikansk bestsellerforfatter. Hun skriver young adult-romaner for unge og romantiske new adult-romaner for voksne
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Serie: Wait for you: 3 Översättare: Anna Bridgwater

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-10-12
Längd: 12T 18min
ISBN: 9788726086584

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-10-12
ISBN: 9788711909089
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis