Sædelighedsfejden - Cecilie Bønnelycke

Sædelighedsfejden

Författare: Cecilie Bønnelycke
Inläsare: Randi Winther
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Sædelighedsfejden

Författare: Cecilie Bønnelycke
Inläsare: Randi Winther
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
2T 52min
Danska
3,92
En kirkeminister på bordel. Kan man forestille sig noget mere skandaløst? Ikke i 1887, hvor det blev afsløret, at minister Jacob Scavenius havde haft en våd aften hos en københavnsk prostitueret. Det blufærdige danske samfund havde i forvejen ondt i kønsmoralen, og sagen om ministerens bordelbesøg udstillede, at der var vidt forskellige standarder for, hvordan mænd og kvinder måtte opføre sig seksuelt. Det blev til Sædelighedsfejden, en årelang diskussion, hvor man for første gang vovede at sætte spørgsmålstegn ved seksualmoralen, der i århundreder ellers havde været en gud- eller naturgiven sandhed. Lige siden Sædelighedsfejden har danskerne lystigt diskuteret det, der sker under tøjet og i sengen. Og vi gør det stadig – #MeToo.

Læs med, når Cecilie Bønnelycke, inspektør på Langelands Museum, løfter dynen og ser på Det Moderne Gennembruds debat om køn, lyst og moral.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2018-10-11
ISBN: 9788771846805
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2018-10-11
ISBN: 9788771846775
2T 52min
Danska
3,92
Kategori: Historia

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis