Provlyssna
Os mod jer - Fredrik Backman

Os mod jer

Os mod jer

4,23 510 5 Författare: Fredrik Backman Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Det er så nemt bare at hade hinanden, at det er ubegribeligt, vi evner at gøre det modsatte.

Bjørneby. I en snedækket skov i det høje nord ligger byen, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Dem, der bliver, drømmer om storhed og succes. I en sport, ishockey! Men de husker også, at der er sket noget forfærdeligt på den bekostning. Veninderne Maya og Ana tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme det, der er sket. Det lykkes ikke. Rivaliseringen mellem Bjørneby og nabobyen Hed intensiveres, og en af byens unge hockeyspillere går rundt med en hemmelighed. Hvis den bliver afsløret, må beboerne i Bjørneby tage stilling til, hvad de er for en slags mennesker. Hvad Bjørneby egentlig står for. Det siges, at volden kom til byen det år, men det er løgn. Den var der allerede.

Os mod jer er den anden roman i portrættet af en lille by med store drømme. En fortælling om dræbende menneskelige relationer, loyalitet, venskab og en kærlighed, der overvinder alt. Eller det meste.

“I alle hans romaner stråler en sikker evne til at fortælle sandheder om mennesket med ubeskrivelig elegance.” KIRKUS REVIEWS

”Når Fredrik Backman tager afsæt i følelserne, får det sentimentale en kraft – der som en hockeypuck går direkte i hjertet.” LANDSKRONA POSTEN

“Hvad angår svensk eksport, så er Backmans popularitet på niveau med Abba og Stig Larssons.” NEW YORK TIMES
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Bjørneby: 2 Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-05
Längd: 14T 19min
ISBN: 9788772009025

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-05
ISBN: 9788772007953
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis