Provlyssna
Mythos - Stephen Fry

Mythos

Mythos

4,27 159 5 Författare: Stephen Fry Inläsare: Karsten Pharao
Ljudbok.
E-bok.
Når nu Stephen Fry ikke selv læser dansk, er det godt, at vi har Karsten Pharao – kendt fra et utal af radioprogrammer, indlæser af bøger af Steinbeck, Hemingway og Kim Leine.
Nu er det tid til at læne sig tilbage og lade Karsten Pharao fortælle Fry, som i MYTHOS indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser.
De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo¬rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.
Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.
”Underholdende og lærerig, hvad mere kan man ønske sig.” – Daily Telegraph
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare: Allan Hilton Andersen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-10-12
Längd: 11T 56min
ISBN: 9788770070829

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-10-12
ISBN: 9788770070843
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis