Provlyssna
Det glemte barn - Michel Bussi

Det glemte barn

Det glemte barn

3,36 216 5 Författare: Michel Bussi Uppläsare: Henrik Hartvig Jørgensen
Ljudbok.
E-bok.
Af forfatteren til ”Pigen på flyet” og ”Sorte åkander”

På et idyllisk ferieresort på øen Réunion nyder Martial og Liane Bellion en skøn ferie med deres seksårige datter. Blå himmel, turkist vand, palmetræer og en let, varm brise.
Men så forsvinder Liane Bellion. Hun går op på deres hotelværelse ved tretiden om eftermiddagen, men kommer aldrig ned igen. Da man ser efter på værelset, er der er blod overalt. En ansat på hotellet hævder, at han har set Martial på gangen på forsvindingstidspunktet.

Så forsvinder også Martial og hans datter, og en omfattende menneskejagt går i gang på øen. Men har Martial virkelig slået sin kone ihjel? Og hvis han ikke har, hvorfor virker han så så skyldig?

”Tager læseren med på en nervepirrende jagt tværs over den fjerntliggende ø i det indiske ocean, fyldt med forviklinger og uventede drejninger, som holder læseren i et jerngreb, indtil den storslåede og uventede finale.” – Daily Express
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Anders Juel Michelsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-10
Längd: 9T 26min
ISBN: 9788772009643

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-10
ISBN: 9788772008844
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis