Provlyssna
Amerika, Amerika - Torill Thorstad Hauger

Amerika, Amerika

Amerika, Amerika

4.07 15 5 Författare: Torill Thorstad Hauger Inläsare: Paul Becker
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Nytårsnat 1859 bliver Andreas spået, at han skal ud på en lang, lang rejse i det nye år. Hans bedstefar siger for sjov, at han sikkert skal helt til Amerika.

Endnu er der kun en enkelt fra dalen, som er rejst den lange vej, men alligevel vækker tanken om Amerika en drøm i Andreas – en drøm om at komme væk fra det fattige husmandssted i Gudbrandsdalen, hvor han i 15 år har levet med sult og fattigdom – uden udsigten til nogensinde at slippe ud af gælden og det hårde slid.

Så en nat beslutter han sig. Det er nu eller aldrig. Han sniger sig ind på den største gård i dalen og stjæler et kostbart guldur – nu er der ingen vej tilbage!

Den lange rejse er begyndt...

Den lange rejse er titlen på Torill Thorstad Hauges serie om drengen Andreas, der rejser fra sit hjemland Norge for at udleve sin drøm om et liv i Amerika.

Torill Thorstad Hauge (1943-2014) blev født i bygden Trysil i Norge. Hun blev uddannet på Statens Håndværks- og Kunstindustriskole og studerede senere etnologi ved Oslo Universitet. Hun har skrevet en lang række populære historiske romaner blandt andre ungdomsromanerne "Den lange rejse" om en ung nordmand, der tager til USA for at gøre lykken og ender med at opleve den forfærdelige borgerkrig.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Erik Egholm

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-10-12
Längd: 6T 13M
ISBN: 9788726074369

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-07-31
ISBN: 9788711738191
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis