Provlyssna
Tarotkort og afdøde der blander sig - med Rikke Rasmussen - Ann-Sofie Packert

Tarotkort og afdøde der blander sig - med Rikke Rasmussen

Tarotkort og afdøde der blander sig - med Rikke Rasmussen

4,23 22 5 Författare: Ann-Sofie Packert Inläsare: Ann-Sofie Packert
Finns som ljudbok.
Rikke Rasmussen er clairvoyant (ligesom hendes oldemor, mormor og mor) og hun lægger visdomskort for mig i dette afsnit. Kortene kan både fortælle om min karriere, mit kærlighedsliv og mine fremtidige børn...

Vi trækker også et kort for dig, kære lytter 💛

Visdomskort aka. tarotkort stammer helt tilbage fra 1500-tallet og noget tyder på, at de er ved at få en revival. Faktisk kan kortene også sige noget om, hvordan vi kommer til at bruge dem i fremtiden, så det kigger vi også lidt på.

Rikke fortæller også, hvordan hun læser kortene, hvordan man bruger dem – og renser dem, hvis der har været pilfingre på dem.

Og så sker der noget meget mærkeligt, som ikke er sket før i Det Spirituelle Hjørne. Der er nemlig nogen, der blander sig liiiidt mere end, hvad jeg syntes var passende mens vi optog...

Du kan se mere til Rikke på hendes hjemmeside https://www.rikkerasmussen.dk/ og på hendes Instagram @medierikkerasmussen.

Du kan også følge Det Spirituelle Hjørne på Instagram @detspirituellehjorne.

© Ann-Sofie Packert 2018
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Det spirituelle hjørne: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Det spirituelle hjørne
Utgiven: 2018-11-01
Längd: 29min
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis