Provlyssna
Jeg tog en anden vej - Allan Olsen, Anders Houmøller Thomsen

Jeg tog en anden vej

Jeg tog en anden vej

4,12 173 5 Författare: Allan Olsen, Anders Houmøller Thomsen Inläsare: Martin Greis-Rosenthal
Ljudbok.
E-bok.
Skuespiller Allan Olsen kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.

Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum. Og så giver han et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: ”Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-24
Längd: 8T 2min
ISBN: 9788772009698

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-24
ISBN: 9788772009131
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis