Provlyssna
Magnus Chase og de nordiske guder 3 - De dødes skib - Rick Riordan

Magnus Chase og de nordiske guder 3 - De dødes skib

Magnus Chase og de nordiske guder 3 - De dødes skib

4,54 204 5 Författare: Rick Riordan Inläsare: Laus Høybye
Ljudbok.
E-bok.
Ragnarok står for døren, og Magnus Chase sejler ud for at redde verden. Lige så snart isen smelter, drager de dødes hær i krig anført af Loke, så det er ikke en lille, ubetydelig modstander, Magnus er oppe imod. Men er det nogensinde det ...?
Med sig har han sit trofaste følge, der vil kæmpe til det sidste, selvom det kan koste dem alt. Men det er ikke nemt, når besætningen på skibet er ved at flå hovederne af hinanden, når fjenderne lurer til lands, til vands og i luften, og når verdens skæbne står og falder med Magnus’ temmelig begrænsede talegaver.
Det bliver en farlig, kold og uhyggelig tur til det iskolde nord, hvor de dødes skib afventer forårets komme.

Magnus Chase er helten i en ny serie af Rick Riordan, som skriver i sin kendte blanding af spænding og humor, men denne gang om de nordiske guder.

Rick Riordan (f. 1964) har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum, men han slog først for alvor igennem som forfatter med sin fantasyserie om Percy Jackson, der henvender sig til det lidt yngre publikum.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Magnus Chase: 3 Översättare: Vibeke Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-10-26
Längd: 11T 57min
ISBN: 9788726066920

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-04-10
ISBN: 9788726022469
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis