Provlyssna
Frygt grækeres gaver - Philip Kerr

Frygt grækeres gaver

Frygt grækeres gaver

3,83 71 5 Författare: Philip Kerr Uppläsare: Bent Otto Hansen
Ljudbok.
E-bok.
Velkommen til München og Grækenland 1957, hvor Philip Kerr og hans eminente research igen giver vinger til en hårdkogt krimi om Bernie Gunther og Europa før, under og efter 2. Verdenskrig.
Bernie Gunther, der nu kalder sig Christoph Ganz, lever et beskedent liv i München, hvor han arbejder som assistent i et lighus. Ad snirklede omveje bliver han ansat som taksator i et tysk forsikringsselskab, og Bernie går til jobbet som en gammel sporhund, der lugter blod.
Han bliver bedt om at tage til Athen for at undersøge sin landsmand og tidligere kampdykker i Hitlers flåde, Siegfried Witzel. Hans skib, Doris, er gået ned, og nu gør han usædvanligt store krav mod forsikringsselskabet. Men der er to ting, der spænder ben for, at det bliver et let job for Bernie i Athen: Witzels skib er stjålet fra græske jøder, der blev deporteret til Auschwitz under krigen. Og Witzel findes død skudt gennem begge øjne – en modus operandi, der åbner op for sluserne til uhyrligheder begået i 1943.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Ole Steen Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-11-02
Längd: 12T 43min
ISBN: 9788770071130

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2018-11-02
ISBN: 9788770071154
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis