Provlyssna
De sovendes land - Eva Baronsky

De sovendes land

De sovendes land

2.0 2 5 Författare: Eva Baronsky Inläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Wilhelmine Hennemann er i færd med at beskære et træ i sin have, da hun falder ned af stigen og brækker ryggen. En gammel lammet og hjælpeløs ex-nazist! For 600 euro om måneden skaffer nabokonen en sygeplejerske fra Hviderusland, den 23-årige Jelisaweta. Wilhelmine er glad for ordningen, indtil hun finder ud af Jelisawetas nationalitet. Hvorefter freden afløses af en åben krig.
Jelisaweta er flygtet fra et forvirret liv; hun har haft en affære med en gift læge på det hospital, hvor hun arbejdede. Hendes ensomme barndom var præget af en mentalt fraværende mor og mormor, der boede hos dem. Det afdækkes i løbet af romanen, at moren er resultatet af en voldtægt mod mormoren begået af en tysk soldat under 2. verdenskrig. Men begge kvinder bærer på ubærlige traumer, og med romanen vil Eva Baronsky fortælle os om vores muligheder for at forstå hinanden.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-09-08
Längd: 4T 23M
ISBN: 9788771891720

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Hovedland
Utgiven: 2016-04-29
ISBN: 9788770705370
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt